Telefoon | 0416 - 364565 | 06 - 48 38 65 53

Massages

Ontspanningsmassage

- Positieve en fysieke gevolgen -

Een ontspanningsmassage heeft niet alleen een ontspannend effect op het lichaam maar ook positieve en fysieke gevolgen. Zo geeft elke rustige en lange massagegreep een mechanische prikkel die direct werkt op de circulatie van bloed en lymfevocht. De verschillende handgrepen hebben verder een stimulerende effect op de huid en bovenste spierlagen. Afvalstoffen in de spieren worden afgevoerd en verklevingen in de gewrichten worden losgewerkt.

60 min.

10 x 60 min.

5 x 60 min.

Sportmassage

- Voor en na het sporten -

Sportmassage is te onderscheiden in een stimulerende- en sederende massage. De stimulerende massage wordt voor het sporten gegeven en heeft als doel de spieren voor te bereiden op de te leveren prestatie. De sederende massage heeft hoofdzakelijke tot doel opgehoopte afvalstoffen in de spieren af te voeren en dat draagt weer bij aan het ontgiften van het lichaam.

60 min.

10 x 60 min.

5 x 60 min.

Anti-stressmassage

- Met warme etherische olie en een voet-ontspanningsmassage -

Deze vorm van massage is vooral gericht op het geven van nieuwe energie en het brengen van balans tussen lichaam en geest. Tijdens de massage maakt het lichaam endorfine aan, een morfineachtige stof, ook bekend als "gelukshormoon". Een verhoogd endorfineniveau geeft een lekker gevoel. Onderzoek wijst uit dat de fysieke symptomen van stress, zoals een versnelde ademhaling en hartslag, hoofdpijn en verhoogde bloeddruk kunnen verminderen.

60 min.

10 x 60 min.

5 x 60 min.

Rug-, nek- en schoudermassage

- Ontspanning in rug, nek en schouders -

Een massage van de rug, nek en schouders. Aanbevolen wanneer u veel last heeft van rug-, nek- en schouderklachten.

30 min.

10 x 30 min.

5 x 30 min.

Voeten- of benenmassage

- Kom weer op goede voet met uzelf -

Een voetzonereflexmassage kan ook als een voet- ontspanningsmassage toegepast worden. Tijdens de behandeling komt het lichaam tot rust en de geest krijgt even pauze. Kortom: voetmassage brengt u op een veilige en vriendelijke manier in balans waarbij u weer op goede voet met uzelf komt te staan.

45 min.

10 x 45 min.

5 x 45 min.