Telefoon | 0416 - 364565 | 06 - 48 38 65 53

Massages

Ontspanningsmassage

- Positieve en fysieke gevolgen -

Een ontspanningsmassage heeft niet alleen een ontspannend effect op het lichaam maar ook positieve en fysieke gevolgen. Zo geeft elke rustige en lange massagegreep een mechanische prikkel die direct werkt op de circulatie van bloed en lymfevocht. De verschillende handgrepen hebben verder een stimulerende effect op de huid en bovenste spierlagen. Afvalstoffen in de spieren worden afgevoerd en verklevingen in de gewrichten worden losgewerkt.

60 min.

10 x 60 min.a

5 x 60 min.b

a = 1 jaar geldig
b = ½ jaar geldig

Hot Stone massage

- Bij spierpijn en spierspanningen -

Een Hot Stone massage is goed bij spierpijn en spierspanningen. Het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en stimuleert de organen. Stress en angstgevoelens verminderen door de ontspannende werking van de Hot Stone massage en brengt het lichaam in balans.

De stenen worden au bain-marie verwarmd tussen de 45 en 50 graden Celcius. Eerst wordt er een aantal stenen op en naast het lichaam gelegd. Deze stenen zorgen ervoor dat het lichaam aan de warmte kan wennen en voor de ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed over de huid te laten glijden Daarna volgt een manuele ontspanningsmassage om het laatste restje spanning te verhelpen.

75 min.

10 x 75 min.a

5 x 75 min.b

a = 1 jaar geldig
b = ½ jaar geldig

Sportmassage

- Voor en na het sporten -

Sportmassage is te onderscheiden in een stimulerende- en sederende massage. De stimulerende massage wordt voor het sporten gegeven en heeft als doel de spieren voor te bereiden op de te leveren prestatie. De sederende massage heeft hoofdzakelijke tot doel opgehoopte afvalstoffen in de spieren af te voeren en dat draagt weer bij aan het ontgiften van het lichaam.

60 min.

10 x 60 min.

5 x 60 min.

a = 1 jaar geldig
b = ½ jaar geldig

Voeten- of benenmassage

- Kom weer op goede voet met uzelf -

Een voetzonereflexmassage kan ook als een voet- ontspanningsmassage toegepast worden. Tijdens de behandeling komt het lichaam tot rust en de geest krijgt even pauze. Kortom: voetmassage brengt u op een veilige en vriendelijke manier in balans waarbij u weer op goede voet met uzelf komt te staan.

45 min.

10 x 45 min.a

5 x 45 min.b

a = 1 jaar geldig
b = ½ jaar geldig

Anti-stressmassage

- Met warme etherische olie en een voet-ontspanningsmassage -

Deze vorm van massage is vooral gericht op het geven van nieuwe energie en het brengen van balans tussen lichaam en geest. Tijdens de massage maakt het lichaam endorfine aan, een morfineachtige stof, ook bekend als "gelukshormoon". Een verhoogd endorfineniveau geeft een lekker gevoel. Onderzoek wijst uit dat de fysieke symptomen van stress, zoals een versnelde ademhaling en hartslag, hoofdpijn en verhoogde bloeddruk kunnen verminderen.

60 min.

10 x 60 min.a

5 x 60 min.b

a = 1 jaar geldig
b = ½ jaar geldig

Rug-, nek- en schoudermassage

- Ontspanning in rug, nek en schouders -

Een massage van de rug, nek en schouders. Aanbevolen wanneer u veel last heeft van rug-, nek- en schouderklachten.

30 min.

10 x 30 min.a

5 x 30 min.b

a = 1 jaar geldig
b = ½ jaar geldig